Historie

Van boerderij tot professionele spring- en handelsstal

De plek waar vroeger de boerderij van de ouders stond is vanaf 1998 langzaam uitgegroeid tot een professionele spring- en handelsstal voor paarden op nationaal en internationaal niveau. In december 2016 volledig afgebouwd tot een schitterend hippisch complex. Samen vormen ze met alle medewerkers een sterk team waarin topsport hoog in het vaandel staat.

Ben
Voormalig Nederlands kampioen, de opleider van talentvolle jonge springpaarden tot het hoogste niveau. Daarnaast traint hij ruiters en amazones die intern op het complex werkzaam zijn of op afspraak.

Wim
Voormalig internationaal springruiter, die o.a. deelnam aan de Olympische spelen van Athene en vele grote prijzen op zijn naam heeft staan, richt zich nu volledig op de handel. Paarden afkomstig van de BWG Stables presteren op het hoogste niveau over de hele wereld.

Gerco
Tweevoudig Nederlands kampioen en viervoudig Olympisch deelnemer, richt zich nu volledig op de topsport met zijn sponsor GLOCK. Hij brengt de paarden op het allerhoogste niveau, waarbij intensive training de hoogste prioriteit heeft.

Inmiddels is het team uitgebreid
Inmiddels is het team versterkt met topruiter Lennard de Boer.

Onze visie is samen met het gehele team zo goed mogelijk op het hoogste niveau te blijven presteren, waarbij het welzijn en de sportiviteit van de paarden voorop staan!

Sponsoren